Bataatti-mungpapukeitto

Liota mungpapuja jääkaapissa n. 8 h ennen keittämistä.

Pilko porkkanat, sipuli ja bataatti paloiksi.

Lisää vettä päälle niin, että juurekset peittyvät ja keitä 10 min. Lisää sitten liotetut pavut sekaan ja keitä vielä 10-15 min. kunnes juurekset on pehmenneet.

Soseuta ja lisää vettä tarvittaessa.

Mausta.

236kCal/annos

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

K1rs1kka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 1215g983kcal19.1g204.4g0.6g36.4g
Mungpapu, Risenta1869g5419kcal448.5g747.5g18.7g0g
Sipuli 514g156kcal6.4g24.7g1g8.7g
Kurkuma, annos 2g19g9kcal0g0g0.4g0g
Valkosipuli 93g101kcal7.4g15.2g0.6g2g
Korianteri, tuore, annos 20g187g37kcal3.7g7.5g0.9g5.6g
Vesi, vesijohtovesi 4672g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17136g13411kcal970.2g1998.6g44.4g105.4g
Valittu annoskoko8568g6706kcal485.1g999.3g22.2g52.7g
Annoskoko puolitettuna4284g3353kcal242.6g499.7g11.1g26.4g
Arvot/100g100g78kcal5.7g11.7g0.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207344