Chili con verdura

Kuullota pilkottua sipulia, valkosipulia ja chiliä hetki paprikan kanssa öljyssä.

Lisää valutetut, huuhdellut pavut, tomaattimurska ja kasvisliemikuutio.

Mausta suolalla, pippurilla sekä ripauksella kanelia ja anna kiehua hiljalleen 10 min. Lisää juustoraaste ja hämmennä kunnes juusto on kokonaan sulanut.

Tarjoa riisin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu valkoinen, keitetty 146g157kcal12.3g20.5g0.5g10.2g
Ruskea papu suolaliem, Rainbow146g110kcal8g17.5g0.7g0g
Paprika keltainen 117g35kcal1.1g6g0.2g2.3g
Sipuli 53g16kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g158kcal0g0g17.5g0g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g292g102kcal4.7g20.2g0.3g4.1g
Kasvisliemikuutio 6.4g20kcal0.6g0.9g1.5g0.1g
Juusto, cheddar 70g290kcal18g0.1g24.1g0g
Chili paprika punainen2.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1715g1791kcal92g138g89.8g35.4g
Valittu annoskoko857g896kcal46g69g44.9g17.7g
Annoskoko puolitettuna429g448kcal23g34.5g22.5g8.9g
Arvot/100g100g105kcal5.4g8g5.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109884