Kesälasagne

Tee Dolmiosta ja jauhelihasta kastike tai käytä edellispäivältä jäänyttä kastiketta.

Laita kattilaan kerma ja maito, kuumenna kiehuvaksi.

Raasta juusto ja lisää noin puolet kastikkeeseen, sekoita kunnes juusto on sulanut.

Mausta mielesi mukaan ja suurusta lopuksi vehnäjauhoilla.

Leikkaa kesäkurpitsa noin puolen sentin viipaleiksi.

Lado uunivuokaan pohjalle puolet jauhelihakastikkeesta ja sen päälle puolet kesäkurpitsa viipaleista ja puolet juustokastikkeesta.

Toista kerrokset ja ripottele päälle loppu juustoraaste.

Paista 225 asteessa kunnes pinta on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 204g37kcal1.1g5.1g0.8g1.4g
Dolmio Light Classico Bolognese146g54kcal1.7g11.4g0.1g1g
Jauheliha, sika-nauta 117g258kcal20.4g0g19.8g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g146g160kcal3.4g5.8g14.6g0g
Maito, Kevyt175g81kcal5.6g8.4g2.6g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g58g210kcal16.3g1.2g15.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g40kcal1.2g8.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1715g1680kcal99.4g80.2g107.4g5.6g
Valittu annoskoko858g840kcal49.7g40.1g53.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna429g420kcal24.9g20.1g26.9g1.4g
Arvot/100g100g98kcal5.8g4.7g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182806