Tonnikalabulluka (vhh)

1 prk tonnikalaa
1 kananmuna
1 rkl turkkilaista jogurttia
1 rkl sitruunamehua
1/2 rkl soijakastiketta
voita paistamiseen

Sekoita ainekset tahnaksi, tee tahnasta bullukat (tahna on aika kosteaa, ei kannata tehdä liian isoiksi, jotta eivät hajoa pannulla) ja paista voissa noin 5min per puoli.

Syö lämpinä salaatin ja vihannesten kanssa.

Kerralla voi tehdä myös isomman satsin ja bullukoi voi vetästä suoraan jääkaapista naposteluun.

Tosi hyvä vaihtoehto niille, jotka ovat kyllästyneet syömään tonnikalaa pelkästään purkista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Cowpee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)526g863kcal131.5g4.7g34.7g0g
Kananmuna kuoreton 193g275kcal24.1g0.6g19.8g0g
Turkkilainen maustamaton jogurtti (Lindahls), annos 250g53g68kcal2.2g2.7g5.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton35g7.4kcal0.1g0.6g0g0g
Voi 25g178kcal0.3g0.1g20g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)26g22kcal2.5g2.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1715g2826kcal321.4g23.2g159.6g0g
Valittu annoskoko858g1413kcal160.7g11.6g79.8g0g
Annoskoko puolitettuna429g707kcal80.4g5.8g39.9g0g
Arvot/100g100g165kcal18.7g1.4g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213607