Karppilihapullat

Sekoita voissa kuullotettu sipuli jauhelihaan.

Lisää kevytkermaviili ja kananmunat.

Mausta suolalla, pippurilla ja Välimeren yrttisekoituksella.

Muotoile lihapulliksi ja kypsennä pullia 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Annoksesta tulee pellillinen eli n. 30 lihapullaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha525g871kcal99.7g0g52.5g0g
Voi 11g82kcal0.1g0g9.1g0g
Sipuli (kuorittu)97g26kcal1.3g4.7g0.2g1.7g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 150g96kcal4.8g7.2g5.2g0g
Kananmuna kuoreton 75g107kcal9.4g0.2g7.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1716g2363kcal230.6g24.2g149.4g3.4g
Valittu annoskoko858g1182kcal115.3g12.1g74.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna429g591kcal57.7g6.1g37.4g0.9g
Arvot/100g100g138kcal13.4g1.4g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111689