Mansikkakakku

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Kaada jauhotettuun vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 min. Anna jäähtyä ja leikkaa kolmeen osaan.

Vatkaa vispi vaahdoksi ja lisää rahka.

Laita kerrosten väliin purkki mansikkajälkiruokaa ja rahkaseosta.

Koristele rahkaseoksella ja tuoreilla mansikoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 132g188kcal16.5g0.4g13.5g0g
Sokeri 76g310kcal0g76.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 78g267kcal7.9g54.5g0.9g2.7g
Vispikerma Flora 20%150g329kcal4.5g7.5g29.9g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki150g84kcal12.7g7.5g0.3g0g
Mansikka 120g56kcal0.6g10.1g0.2g2.3g
Piltti, mansikkajälkiruoka (125g)150g90kcal0.7g19.5g0.7g3.1g
Leivinjauhe 3g5.3kcal0.2g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1716g2659kcal86.2g353.8g91g16.2g
Valittu annoskoko858g1329kcal43.1g176.9g45.5g8.1g
Annoskoko puolitettuna429g665kcal21.6g88.5g22.8g4.1g
Arvot/100g100g155kcal5g20.6g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71653