Helppo jauhelihakeitto

1. Laita vesi kiehumaan kattilaan.

2. Pilko sipuli.

Lisää sipuli ja keittojuurekset kiehuvaan veteen.

Lisää myös hienonnettu lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä kannen alla n. 10min.

3. Kuori ja pilko perunat ja lisää kattilaan.

Keitä n. 10min.

4. Paista jauheliha, kaada ylimääräinen rasva pois ja lisää jauheliha kattilaan.

Lisää timjami.

Keitä n. 5min.

5. Maista onko perunat ja kasvikset kypsiä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 429 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 240g182kcal4.5g37g0.5g2.4g
Vesi, vesijohtovesi 333g0kcal0g0g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g150g30kcal1.5g4.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 90g269kcal20.6g0g21g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.3g8.3kcal0.4g0g0.7g0g
Maustepippuri, annos 1g1g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.8g2.2kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1716g1004kcal55.2g87.2g44.8g6.8g
Valittu annoskoko858g502kcal27.6g43.6g22.4g3.4g
Annoskoko puolitettuna429g251kcal13.8g21.8g11.2g1.7g
Arvot/100g100g59kcal3.2g5.1g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144302