Karibialainen kalakeitto

Kuumenna öljy kattilassa.

Kuullota pilkottuja valosipulinkynsiä.

Kaada päälle vesi sekä kalaliemikuutiot ja kiehauta.

Lisää keittojuurekset sekä tomaattimurska ja mausteet.

Keitä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Paloittele kalafilee annospaloiksi, lisää keittoon ja anna kypsyä.

Ripottele pinnalle tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Alwiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 150g116kcal26.3g0g1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 10g89kcal0g0g10.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 4.1g13kcal0.4g1.4g0.6g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 150g51kcal1.6g8.1g0.3g4.3g
Tomaattimurska 150g44kcal0.8g7.9g0.3g2.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.6g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Persilja 0.7g0.2kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Kurkuma, annos 2g0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 15g4.5kcal0.6g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1716g644kcal59.8g36g24.8g15.4g
Valittu annoskoko858g322kcal29.9g18g12.4g7.7g
Annoskoko puolitettuna429g161kcal15g9g6.2g3.9g
Arvot/100g100g38kcal3.5g2.1g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216804