Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g3600g26280kcal36g36g2880g0g
Sokeri 1021g4143kcal0g1019.8g0g0g
Leivinjauhe 80g141kcal4.2g30.2g0g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 3200g10980kcal326.1g2240g38.4g112g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g128g512kcal0g126.7g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)560g1226kcal1.7g297.9g1.1g9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17178g86564kcal736g7501.2g5839g242.8g
Valittu annoskoko8589g43282kcal368g3750.6g2919.5g121.4g
Annoskoko puolitettuna4294g21641kcal184g1875.3g1459.8g60.7g
Arvot/100g100g504kcal4.3g43.7g34g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315591