Kesäkurpitsaröstit

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Ohjeesta puuttuu vielä:
mausteena currya, suolaa, mustapippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa563g96kcal2.3g14.1g3.4g3.9g
Pekoni (Dulano)68g173kcal12.1g2.2g12.8g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.5g4.7kcal0.4g0.7g0g0.1g
Kananmuna 50g(kpl)113g142kcal12.4g0.3g10.1g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g56g219kcal16.3g0.8g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1719g1299kcal88.4g41.6g86.6g10g
Valittu annoskoko859g650kcal44.2g20.8g43.3g5g
Annoskoko puolitettuna430g325kcal22.1g10.4g21.7g2.5g
Arvot/100g100g76kcal5.1g2.4g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132882