TUOREPASTA-JAUHELIHALAATIKKO

1. Tuorepasta keitetään ohjeen mukaisesti ja sen jälkeen kaadetaan keitin vesi pois ja sekoitetaan 1 rkl rypsiöljyä tuorepastaan.

2. Raasta porkkana raasteeksi, pieni sipuli ja tomaatit.

Lisää ne jauhelihan sekaan paistinpannulle ja kypsennä jauheliha.

Lisää myös jauhelihamauste kypsennyksen aikana.

3. Sekoita pasta ja jauhelihasotku keskenään, laita uunivuokaan ja kaada ruokakerma sekaan.

Päälle ripottele juustoraastetta.

Paista uunissa n. 30min, 200-225 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Fettuccine (Pirkka)187g519kcal20.6g95.5g5.4g5.2g
Sika-nauta jauheliha (Snellman)300g836kcal53.9g0g68.9g0g
Jauhelihamauste, annos 15g11g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Porkkana 40g13kcal0.3g2.2g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)27g7.3kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Luumutomaatti pirkka, 83g52g10kcal0.3g2g0.2g3.1g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%82g188kcal23.7g2g9.8g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%150g180kcal4.3g6.7g15g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g11g101kcal0g0g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1719g3707kcal207g219.6g221.6g19.6g
Valittu annoskoko860g1854kcal103.5g109.8g110.8g9.8g
Annoskoko puolitettuna430g927kcal51.8g54.9g55.4g4.9g
Arvot/100g100g216kcal12g12.8g12.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222945