Mummon Lihakastike

Rsukista palat voissa pienissä erissä.

Laita palat kattilaan ja peitä vedellä, huuhtaise myös paistinpannu ja kaada neste sekaan.

Lisää lihaliemikuutiot (2) ja mausteet (pippuria 6-10kpl ja pari laakerinlehteä) ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 1,5-2,5h.

Sitä mureampaa mitä kauemmin kiehua saa ;)
Lisää tämän jälkeen kasteiketta paksuntamaan vehnäjauhot hissukseen ripotellen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g360g469kcal75.7g0g18g0g
Sipuli (kuorittu)27g7.3kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio Maggi10g28kcal0.9g0.7g2.3g0g
Mustapippuri 0.5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi451g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.8g23kcal0.7g4.7g0.1g0.2g
Voimariini normaalisuolainen4.5g32kcal0g0g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1719g1121kcal155.4g13.8g48.2g1.6g
Valittu annoskoko860g560kcal77.7g6.9g24.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna430g280kcal38.9g3.5g12.1g0.4g
Arvot/100g100g65kcal9g0.8g2.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293480