Perukan uunilammas

Sivele öljy, suola, pippurisekoitus ja yrttisekoitus lihan pintaan.

Uuniin 200 astetta, noin 1,5-2 tuntia.

Muut aineet kastikkeeksi uunivuokaan mukaan.

Anna vielä kiehahtaa hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lampaanliha vähärasvainen 6008g11015kcal1141.6g0g721g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 30g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 270g2391kcal0g0g270.4g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1502g1277kcal15g52.6g105.1g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g300g90kcal3g12g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Ruskea suuruste, Maizena180g685kcal1.8g165.8g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17184g31077kcal2330.6g489.6g2197.8g10.2g
Valittu annoskoko8592g15539kcal1165.3g244.8g1098.9g5.1g
Annoskoko puolitettuna4296g7769kcal582.7g122.4g549.5g2.6g
Arvot/100g100g181kcal13.6g2.8g12.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200912