Juusto-kebab pannari

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää kerma, juustoraaste, raejuusto ja kebab.

Sekoita ja kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kaksinkertaisesta annoksesta tulee uunipellillinen.

Paista 200 asteessa kunnes pannari on hyytynyt, n. 15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)3996g5035kcal439.6g12g359.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 599g1979kcal12g18g209.8g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki1599g1279kcal207.8g32g32g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g799g2877kcal223.8g16g215.8g0g
Kebabliha 1599g3488kcal397.5g0g211.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17184g29316kcal2561.4g156g2058.2g0g
Valittu annoskoko8592g14658kcal1280.7g78g1029.1g0g
Annoskoko puolitettuna4296g7329kcal640.4g39g514.6g0g
Arvot/100g100g171kcal14.9g0.9g12g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250159