Kanalasagne

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauho.

Lisää maitoa ja kiehauta.

Sekoita ja anna suurustua.

Lisää 200g juustoraaste.

Paista kanat, lisää hiukan vehnäjauhoja ja pari desiä vettä.

Kastike suurustuu, lisää sinappia, ketsuppia ja koskenlaskijaa.

Lado lasagnelevyjen kanssa vuorotellen.

Päälle jää juustokastike ja juustoraaste.

Jos haluat nopeuttaa kypsymistä, keitä vesi, laita lasagnelevyt kuumaan veteen noin 5 minuutiksi ennen kuin ladot vuoan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g1215g3342kcal352.4g1.2g206.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 304g1043kcal31g212.7g3.6g10.6g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g561g1924kcal68.4g376.4g4.5g43.2g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g140g393kcal26.6g0g30.9g0g
Sinappi 75g98kcal3.3g10.5g4.5g1.3g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 4674g2131kcal140.2g224.4g70.1g0g
Voi 140g1017kcal1.7g0.6g114g0g
Ketsuppi, euro shopper84g84kcal0.8g19.4g0.4g1g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet hunajamarinadissa1402g1837kcal252.4g18.2g84.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17192g23736kcal1753.6g1726.8g1037.4g112.2g
Valittu annoskoko8596g11868kcal876.8g863.4g518.7g56.1g
Annoskoko puolitettuna4298g5934kcal438.4g431.7g259.4g28.1g
Arvot/100g100g138kcal10.2g10g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339826