Protskumuffarit

Kuivat aineet sekaisin, lisätään keltuainen ja vettä sen verran, että seoksesta tulee taikinamainen.

Vaahdotetaan valkuaiset, sekoitetaan seokseen.

Vadelmat (tai muut marjat) voi lisätä taikinaan (suositeltavaa, valmiista muffinsista tulee kosteampi) tai sitten ripotella päälle sen jälkeen kun seos on jaettu muffinsivuokiin.

Uunissa 225 asteessa niin kauan kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Miina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Vadelma 33g14kcal0.3g1.4g0.3g1.2g
Vanilliinisokeri, teelusikka3.3g13kcal0g3.3g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe1.7g4.8kcal0g0.9g0g0.7g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 6.6g19kcal1g0g1.7g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 20g8.4kcal1.9g0.1g0g0g
Hera80 toffee (Fast), annos 35g10g41kcal7.7g0.6g0.9g0g
Pikakaurahiutale Pirkka (luomu)10g35kcal1.4g5.6g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g299kcal24.6g23.8g10.6g3.8g
Valittu annoskoko86g149kcal12.3g11.9g5.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna43g75kcal6.2g6g2.7g1g
Arvot/100g100g174kcal14.3g13.8g6.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101177