Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 50g72kcal8g0g4.5g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g25g30kcal0.9g0.9g2.5g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)0.8g4.2kcal0g0g0.5g0g
Tilli, tuore 10g3kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g219kcal18.6g2g15.2g0.4g
Valittu annoskoko86g109kcal9.3g1g7.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna43g55kcal4.7g0.5g3.8g0.1g
Arvot/100g100g127kcal10.8g1.2g8.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298203