Virolainen kaalisalaatti

Raasta kaali ja porkkana ja laita ne 5 l teräskattilaan.

Suokaloi valkosipulinkynnet ja sekoita ne sekä öljy raasteen joukkoon.

Kiehauta vesi, sokeri, (meri) suola ja etikka.

Kaada liemi raasteen joukkoon, sekoita ja peitä kannella.

Anna jäähtyä, tölkitä ja säilytä kylmässä.

Salaatti säilyy viileässä viikkoja.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2754 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 31g8.7kcal0.4g1.3g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 3.1g1kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g76kcal1g10g3g2.2g
Valittu annoskoko86g38kcal0.5g5g1.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna43g19kcal0.3g2.5g0.8g0.6g
Arvot/100g100g44kcal0.6g5.8g1.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101976