Tonnikalapiiras

# Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan

# Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa'an pohjan päälle.

# Lisää halutessasi hieman juustoraastetta

# Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Ohje: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Inaaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g28g17kcal1g2.1g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 10g30kcal1g5.7g0.2g0.5g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Tonnikala vedessä 21g22kcal4.7g0g0.3g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g7g18kcal2.1g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g233kcal22.6g16.4g8.4g1g
Valittu annoskoko86g117kcal11.3g8.2g4.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna43g58kcal5.7g4.1g2.1g0.3g
Arvot/100g100g136kcal13.1g9.5g4.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163933