Bataatti-mungpapukeitto

Liota mungpapuja jääkaapissa n. 8 h ennen keittämistä.

Pilko porkkanat, sipuli ja bataatti paloiksi.

Lisää vettä päälle niin, että juurekset peittyvät ja keitä 10 min. Lisää sitten liotetut pavut sekaan ja keitä vielä 10-15 min. kunnes juurekset on pehmenneet.

Soseuta ja lisää vettä tarvittaessa.

Mausta.

236kCal/annos

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

K1rs1kka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 12g10kcal0.2g2.1g0g0.4g
Mungpapu, Risenta19g54kcal4.5g7.5g0.2g0g
Sipuli 5.2g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kurkuma, annos 2g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Korianteri, tuore, annos 20g1.9g0.4kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g135kcal9.8g20.2g0.4g1.2g
Valittu annoskoko86g67kcal4.9g10.1g0.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna43g34kcal2.5g5.1g0.1g0.3g
Arvot/100g100g78kcal5.7g11.7g0.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207344