Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 56g110kcal10.5g0g7.6g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g24g26kcal0.5g0.9g2.3g0g
Tilli, tuore 5.6g1.7kcal0.2g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g276kcal22.4g2.2g19.8g0.2g
Valittu annoskoko86g138kcal11.2g1.1g9.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna43g69kcal5.6g0.6g5g0.1g
Arvot/100g100g160kcal13g1.3g11.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676