Kipparin kaalipata

Valmistusaineet

400 g porsaan jauhelihaa tai paistijauhelihaa
1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
1 - 2 (200 g) sipulia tai nippu kesäsipulia
2 - 3 (350 g) porkkanaa
n. 1 kg varhaiskaalia
1 liha-juuresliemikuutio
1 - 2 dl vettä
1 prk (2,5 dl) Valio maustettua ruokakermaa Kippari® tai Kolme juustoa
suolaa
tuoretta oreganoa tai persiljaa
Valmistusohje

Ruskista jauheliha Oivariini rasvassa.

Lisää joukkoon myös hienonnetut sipulit ja karkeaksi raastetut porkkanat.

Lisää suikaloitu kaali, liemikuutio, vesi ja ruokakerma.

Hauduta kannen alla kunnes kypsää.

Tarkista maku, lisää halutessasi ripaus suolaa.

Viimeistele pata hienonnetulla tuoreella oreganolla tai persiljalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Sarisusua

Sarisusua sanoi...

Voisiko joku ystävällisesti laskea tälle kalorit/ 100g ??

keskiviikko 14.03.2012 klo 17:40

AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.4g3kcal0g0g0.3g0g
Valkokaali keräkaali 42g12kcal0.5g1.7g0.1g0.9g
Vesi4.2g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.2kcal0g0g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.4g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Paprika punainen 7.1g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g10g13kcal0.2g0.5g1g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen17g23kcal3.2g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g110kcal8g5.6g5.4g2.2g
Valittu annoskoko86g55kcal4g2.8g2.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna43g28kcal2g1.4g1.4g0.6g
Arvot/100g100g64kcal4.6g3.2g3.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279744