Rento kasvispiiranen

Painele sulanut piirakkataikina vuokaan.

Lisää vihannekset.

Raasta juusto ja sekoita joukkoon loput aineet.

Lisää suolaa, maustepippuria ja rakuunaa.

Levitä vihannesten päälle.

Piirakkataikinan ohjeiden mukaan paistaessa kerma jäi vielä sakeutumatta, joten lisäsin 15 min lisää taikinan ohjeeseen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 31g8.7kcal0.7g0.9g0.1g0.7g
Kymppi kevyt piirakkataikina25g60kcal1.7g9.6g1.6g0.8g
Oltermanni, perinteinen11g41kcal2.8g0g3.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)9g12kcal1g0g0.8g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)9g16kcal0.3g0.4g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g273kcal13g21.8g14.4g3g
Valittu annoskoko86g137kcal6.5g10.9g7.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna43g68kcal3.3g5.5g3.6g0.8g
Arvot/100g100g158kcal7.5g12.6g8.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282729