Kesäkurpitsakeitto

Kuullota sipulit + kesis.

Lisää valkosipulit paloina, maustejuttu sekä vettä ehkä 4dl ja kiehauta.

Heitä mukaan vehnäjauhoja ja soseuta.

Lisää chiliä, rakuunaa, mustapippuria, sitruunaa ja sitruunaruohoa + tilkka ruokakermaa.

Anna kiehua ihan vähän.

Laita keitto lautaselle, lisää vähän raejuustoa ja syö.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Heido
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 55g10kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g4.4g5.3kcal0.1g0.3g0.4g0.1g
Ruokakerma Valio 4% K&P16g9kcal0.2g0.7g0.6g0.1g
Luomu vehnäjauho (Pirkka), annos 30g2.3g8.1kcal0.3g1.6g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g72kcal2.2g9.2g2.6g1.6g
Valittu annoskoko86g36kcal1.1g4.6g1.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna43g18kcal0.6g2.3g0.7g0.4g
Arvot/100g100g42kcal1.3g5.3g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289810