Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali30g6.3kcal0.4g1g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.5kcal0.1g0.7g0g0.3g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g3g8.4kcal0.5g0g0.7g0g
Siirappi 1.5g4.5kcal0g1.1g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g2.6g8.3kcal0.3g1.6g0.1g0.3g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 15g19kcal3g0g0.7g0g
Voi 2g15kcal0g0g1.6g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g133kcal8.8g9.8g6.4g2.8g
Valittu annoskoko86g67kcal4.4g4.9g3.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna43g33kcal2.2g2.5g1.6g0.7g
Arvot/100g100g77kcal5.1g5.7g3.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296970