Topposen lätyt

Sekoita ainekset paitsi sulatettu voi, lisää suola.

Anna turvota parikymmentä minuuttia.

Lisää sulatettu voi ja paista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 552 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 17g25kcal2.1g0.1g1.8g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl31g113kcal0.6g0.8g11.9g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 0,5ug 31g12kcal1g0.9g0.5g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g1.9g1kcal0.1g0.1g0g1.9g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.4kcal0.2g1.1g0g0.1g
Voi 3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g356kcal8g6g33.4g4g
Valittu annoskoko86g178kcal4g3g16.7g2g
Annoskoko puolitettuna43g89kcal2g1.5g8.4g1g
Arvot/100g100g207kcal4.6g3.5g19.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365327