Vihannesvuoka

Huuhtele ja pilko öljyttyyn vuokaan munakoiso, kesäkurpitsa ja broccoli.

Mausta suolalla, pippurilla ja ruohosipulilla.

Ripottele vuokaan parmesaani ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, sekoita ja laita folio päälle, jatka paistamista toiset puolisen tuntia tai kunnes vuoka näyttää valmiilta.

Hyvä lisäke esimerkiksi kanalle!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g26g21kcal0.4g1.7g1.3g0g
Munakoiso 21g4.7kcal0.1g0.6g0g0.5g
Kesäkurpitsa zucchini 26g4.7kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Broccoli 200 g10g2.2kcal0.3g0.2g0.1g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.4g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g0.6g2.4kcal0.1g0g0.2g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)0.8g5.6kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana172g81kcal2g6.4g4.6g1.4g
Valittu annoskoko86g41kcal1g3.2g2.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna43g20kcal0.5g1.6g1.2g0.4g
Arvot/100g100g47kcal1.2g3.7g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391378