Kasvisgratiini

Kiehauta kukkakaali ja parsakaali, kaada ne voideltuun uunivuokaan.

Viipaloi kesäkurpitsa (juustohöylällä helppoa) ja paista pannulla voissa, mausta maun mukaan.

Lisää kesäkurpitsa sekä juustoraaste uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uuniin 200 astetta, noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g24g4.7kcal0.4g0.5g0.1g0g
Parsakaali pakaste Rainbow24g4.7kcal0.7g0.5g0g0.6g
Kesäkurpitsa9g1.6kcal0g0.2g0.1g0.1g
Juusto, Valio arkijuusto6.6g22kcal1.8g0g1.6g0g
Crea ruokakerma pippurijuusto (Valio), annos 100g19g23kcal0.4g0.9g1.9g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g4.7g13kcal0.9g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g137kcal8.4g4.2g9.4g1.4g
Valittu annoskoko87g68kcal4.2g2.1g4.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna43g34kcal2.1g1.1g2.4g0.4g
Arvot/100g100g79kcal4.9g2.4g5.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438207