Makkara-makaronipannu

Keitä makaroni
Pilko makkara ja sipuli pieneksi.

Myös makkara ihan pieneksi, minimissään neljään osaan.

Makaroni kun on kypsää valuta vesi pois.

Paista makkaraa ja sipulia pannulla jonkin aikaa, lisää mausteita.

Lisää makaronit kun mielestäsi makkarat näyttävät hyviltä.

Lisää pannulle vihanessekoitus ja paista kunnes vihannekset on lämmenneet.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Missmau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 31g33kcal1.3g6.1g0.3g0.5g
Hk, sininen lenkki 580g36g84kcal3.6g2.3g6.5g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka16g5.5kcal0.4g0.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g246kcal10.6g18.6g14g1.4g
Valittu annoskoko87g123kcal5.3g9.3g7g0.7g
Annoskoko puolitettuna43g62kcal2.7g4.7g3.5g0.4g
Arvot/100g100g142kcal6.1g10.8g8.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385876