Tofua kasviksilla

Tofu pilkotaan ja paistetaan öljyssä.

Lisätään paprikajauhe, makea soijakastike, omenaviinietikka ja hunaja, kunhan tofu on saanut väriä.

Otetaan pois pannulta.

Laitetaan porkkana, parsa, paprika ja sipuli pannuun kypsymään suolan kera.

Sekoitetaan yhteen, kun kasvikset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tirmeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tofu, aito, marinoitu25g37kcal4.2g0.4g2.2g0.6g
Porkkana 12g3.8kcal0.1g0.7g0g0.3g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g1.4g2.5kcal0g0.6g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g1.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Hunaja 1.9g6.2kcal0g1.5g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Oliiviöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Parsa puhdistettu 23g7.6kcal0.7g0.5g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)8g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paprika punainen 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.8g5.4kcal0.2g0.1g0.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g159kcal10.8g9.6g8.2g4.4g
Valittu annoskoko87g80kcal5.4g4.8g4.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna43g40kcal2.7g2.4g2.1g1.1g
Arvot/100g100g92kcal6.2g5.5g4.7g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133927