Kasvisgratiini

Höyrytä kukkakaali ja parsakaali melkein kypsäksi.

lisää kaalit ja paprika vuokaan.

seota kerma ja juustoraaste johon
lisää hieman aromisuolaa ja pippuria.

kaada seos kasvisten päälle ja pistä uuniin 200 asteeseen kunnes juusto on sulanut ja pinta on kauniin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Immi81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 26g6.3kcal0.5g0.6g0.1g0.6g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl15g4.4kcal0.7g0.3g0g0.2g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g3.6g3.6kcal0.7g0g0.1g0g
Paprika, punainen19g4.9kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Kadett juustoraaste (Arla)8.7g20kcal2.5g0.2g1g0g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g15g8.7kcal0.5g1.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g96kcal10.2g6.2g3.2g2.4g
Valittu annoskoko87g48kcal5.1g3.1g1.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna43g24kcal2.6g1.6g0.8g0.6g
Arvot/100g100g55kcal5.9g3.6g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138089