BroitsuCuisinekastike vhh

Käytä öljy osissa.

Kuullota hienonnetut sipulit.

Siirrä pataan/kattilaan.

Ruskista kahdessa osassa broilerin palat/suikaleet.

Siirrä pataan.

Lisää vesi pannulle, kiehauta ja kaada pataan.

Lisää pataan Creme Bonjour Cuisine, oman maun mukaista.

Vähän viispippuria.

Hauduta kuumaksi.

Suolaa en ole itse lisännyt.

Hyvää höyrytetyn parsa-kukkakaalin tai muusin kanssa.

Vitamiinilisäksi tuoreena paprikaa, tomaattia, kurkkua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pimpinella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g11g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Broilerin nahaton rintafilee44g45kcal10.1g0g0.7g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni22g28kcal0.7g0.4g2.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g177kcal21.8g2g9.6g0.4g
Valittu annoskoko87g89kcal10.9g1g4.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna43g44kcal5.5g0.5g2.4g0.1g
Arvot/100g100g102kcal12.6g1.2g5.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167517