Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsaa n. 600g 2-3 normi kokoista
1-2 sipulia
1-2 kasvisliemikuutiota
vettä n. 1.5 l
Olympia tms. sulatejuustoa 200g
Kuori ja pilko kurpitsat ja sipulit veteen, lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä kunnes kesäkurpitsat ovat kuulaita.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää lopuksi sulatejuusto.

Ohje ei alkuperäinen, "noin-mittoja".

Huom! Tähän ei sovi valkosipuli.

.kokeiltu...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa56g10kcal0.2g1.4g0.3g0.4g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%19g47kcal2.8g0.6g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g2.1g6.1kcal0.2g0.4g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g130kcal6.6g5.8g9g1.2g
Valittu annoskoko87g65kcal3.3g2.9g4.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna43g33kcal1.7g1.5g2.3g0.3g
Arvot/100g100g75kcal3.8g3.3g5.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=168175