Raparperipiirakka (karppi)

Voi ja makeutusjauhe sekoitetaan.

Lisätään muna ja vispataan, kunnes vaalenee.

Lisätään keskenään sekoitetut mantelijauhot/leivinjauhe/kookoshiu
taleet.

Sekoitetaan hyvin.

Esipaistetaan 175 asteessa n. 10 min. Lisätään päälle rahka-partaäijäseos (kaakaojauheen voi jättää poiskin) sekä pinnalle raparperejä+makeutusta oman maun mukaan (alunperäinen ohje oli tehty omenasta).

Paistetaan vielä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g13g79kcal2.8g0.9g7.1g0g
Kookoshiutale 4.4g29kcal0.4g0.3g2.8g0.7g
Kananmuna kuoreton 6.6g9kcal0.8g0g0.7g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)16g118kcal0g0g13.2g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g11g6.4kcal1g0.5g0g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)11g14kcal0.4g0.4g1.1g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g3.3g13kcal0g3.1g0g0g
Leivinjauhe 0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Raparperi 20g6.6kcal0.1g1.1g0g0.3g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten0.5g1.8kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g555kcal11.2g13.4g50g2.2g
Valittu annoskoko87g278kcal5.6g6.7g25g1.1g
Annoskoko puolitettuna43g139kcal2.8g3.4g12.5g0.6g
Arvot/100g100g321kcal6.5g7.7g28.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=179904