Kar-pata

Ota paistipussi (0-3 kg) ja aloita täyttäminen raa'alla lihalla.

Ripottele päälle merisuolaa ja halutessasi pippuria.

Pilko juurekset isoiksi paloiksi (2*2cm) ja lisää lihan päälle.

Lisää loput ainekset: valutetut pavut, hillosipulit ja yhteen sekoitettu tomaattipyre ja oliiviöljy.

Sulje pussi ja tee pieni reikä päälle.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Alkuperäinen ohje sisälsi karjalanpaistilihoja, mutta niitä ei ollut meidän kaupassa, joten varioin :D .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g37g44kcal6.3g0.6g1.8g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g15g11kcal0.8g1.7g0.1g0g
Hillosipulisäilyke 3.8g1.9kcal0g0.4g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g3.8g2.8kcal0.2g0.5g0g0g
Porkkana 7.1g2.3kcal0g0.4g0g0.2g
Lanttu 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g181kcal15.2g9.4g8.8g1.2g
Valittu annoskoko87g90kcal7.6g4.7g4.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna43g45kcal3.8g2.4g2.2g0.3g
Arvot/100g100g104kcal8.8g5.4g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182457