Jauhelihamakaroni

Keitä makaroni pussin ohjeen mukaan ja käytä halutessasi suolan asemesta liemikuutiota.

Paista jauheliha ja lisää siihen jauhelihamauste.

Sekoita keskenään makaroni ja jauheliha.

Huom! Makaronin määrä raakana joka ohjeessa, kypsänä tuplaten ja jauhelihan määrä jo paistettuna.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni, keitetty (Myllynparas), annos 100g56g98kcal3.8g18.3g0.8g1.7g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g2.2g4.8kcal0.3g0.5g0.2g0g
Naudan paistijauheliha 10% kypsennetty ilman rasvaa, annos 100g28g61kcal6.9g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g326kcal22g37.6g9.4g3.4g
Valittu annoskoko87g163kcal11g18.8g4.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna43g82kcal5.5g9.4g2.4g0.9g
Arvot/100g100g189kcal12.7g21.7g5.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193943