Lihaboltsit

Sekoita korppujauhot, (mahd sipulikeittoainekset Knorr 26g/½pss=83kcal) ja kermaviili veteen -- älä käytä koko kermaviiliä, n.150g riittää ettei pullat vetisty -- alkuperäisen ohjeen 1dl vettä samasta syystä on vajaa desi vettä.

Lisää mausteet (grillausmauste, paprikamauste, curry, mustapippuri, oregano).

Anna seoksen turvota n.10min.

Lisääkananmunat ja jauheliha.

Taikina tulee sekoittaa tasaiseksi massaksi.

Pyörittele taikina pyöryköiksi tai pihveiksi.

Kypsennä pyörykät tai pihvit pannulla tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia (riippuen uunin tehosta/pullien koosta).

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman35g60kcal4.2g0g3.5g0g
Kermaviili 10% hyla, (valio)18g21kcal0.5g0.7g1.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g4.4g16kcal0.6g3.2g0.1g0.2g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g13g11kcal0.4g0.6g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g243kcal13.8g9g14.2g0.4g
Valittu annoskoko87g122kcal6.9g4.5g7.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna43g61kcal3.5g2.3g3.6g0.1g
Arvot/100g100g140kcal8g5.2g8.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258632