Omenapiirakka

1. lämmitä uuni 200 c, voitele ja korppujauhota vuoka
2. viipaloi omenat ripota kanelisokeria, ettei tummu
3. mittaa jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe ja sekoita
4. mittaa maito ja rasva, käytä mikrossa että rasva sulaa
5. vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää maitorasvaseos, lisää jauhot, sekoita hyvin.

6. kaada vuokaan, laita omenat pinnalle, ripota kanelisokeria.

7. paista n. 20- 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 14g49kcal1.4g10g0.2g0.5g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.3g24kcal0g0g2.6g0g
Maito, Kevyt11g5kcal0.4g0.5g0.2g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl12g16kcal1.6g0g1g0g
Sokeri 9g38kcal0g9.3g0g0g
Kanelisokeri dan sukker (Dansukker), annos 330g2.2g8.3kcal0g2g0g0g
Korppujauho 0.5g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g33g11kcal0.1g2.3g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g312kcal7.2g50.8g8.2g2.2g
Valittu annoskoko87g156kcal3.6g25.4g4.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna43g78kcal1.8g12.7g2.1g0.6g
Arvot/100g100g181kcal4.2g29.4g4.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271068