Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g25g88kcal3.2g17.4g0.5g0.8g
Paistijauheliha, snellman25g43kcal3g0g2.5g0g
Rypsiöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g28g46kcal2.4g3.4g2.2g1.3g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit7.8g10kcal0.2g0.2g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g383kcal17.6g42g13.6g4.2g
Valittu annoskoko87g191kcal8.8g21g6.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna43g96kcal4.4g10.5g3.4g1.1g
Arvot/100g100g221kcal10.2g24.3g7.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716