Juurespihvit

Keitä ja kuori perunat, pilko juurekset ja keitä tarvittaessa 10 min. Raasta kasvikst karkeaksi raasteeksi, lisää joukkoon pilkottu sipuli.

Sekoitamjoukkoon muna, jauhot, suola ja mausteet.

Annostelepihviseosta pannulle ja tasoita pihveiksi.

Paista molemmilta puolilta 3-4 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty32g22kcal0.5g4.7g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Palsternakka 18g11kcal0.1g2.1g0.1g0.8g
Kesäkurpitsa zucchini 18g3.2kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.8kcal0.1g1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4.2g5.3kcal0.5g0g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g112kcal3g17.8g2.8g3g
Valittu annoskoko87g56kcal1.5g8.9g1.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna43g28kcal0.8g4.5g0.7g0.8g
Arvot/100g100g65kcal1.7g10.3g1.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348641