Jauhelihakastike

200 g Sipuli
20 g purjosipuli
4 kpl valkosipulin kynsiä
50 g porkkana
50g palsternakka
50 g selleri
50 g lanttu

300 g 7% naudan jauhelihaa
500 g dolmio bolognese classic ligth
2-3 dl vettä

oreganoa
mustaapippuria
suolaa

Kuori ja suikaloi vihannekset
suikaloi ja pilko sipulit

Kuullota sipuleita pannulla pari minuuttia, lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvissuikaleet, hauduta hetki sitten dolmio kastike ja vesi tarkista maku ja jätä hautumaan kannen alle 20 minuutiksi.

Wuala! Tarjoa minkä tahansa pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Purjosipuli 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.8g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Palsternakka 2.8g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Selleri, annos 50g2.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 2.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 17g23kcal3.2g0g1.2g0g
Dolmio Light Classico Bolognese28g10kcal0.3g2.2g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g84kcal7.4g7g2.4g1.4g
Valittu annoskoko87g42kcal3.7g3.5g1.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna43g21kcal1.9g1.8g0.6g0.4g
Arvot/100g100g49kcal4.3g4g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348953