JVKurmee lihapata

Herefordia lihana
Savustettua paprikaa paprikajauheena
Villisian rasvaa pekonina
Alkoholiton olut koska alkoholi haihtuu, todellisuudessa Kukko pils
Mausteeksi pari katajanoksaa, nippu timjamin oksia, rosmariinin oksa ja muutama laakerinlehti.

Ainakin 4 tuntia uunissa reilu 100 astetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta41g62kcal8.3g0g3.3g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.1g1.7kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Pekoni rasvainen 0.9g3.4kcal0.1g0g0.3g0g
Olut, alkoholiton Nikolai9g1.4kcal0g0.3g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.3g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Herkkutatti, kuivattu (Pirkka), annos 25g0.2g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Hunaja 0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g151kcal17.4g3.6g7.2g0.6g
Valittu annoskoko87g75kcal8.7g1.8g3.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna43g38kcal4.4g0.9g1.8g0.2g
Arvot/100g100g87kcal10.1g2.1g4.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405616