Mehevä tonnikalapiirakka

Lämmitä uuni 200 asteeseen.

Sekoita pohjan ainekset maitorahka, muna speltti ja leivinjauhe.

Levitä se piirakkavuokaan jonka halkaisija on n. 25 cm. Sekoita sitten kaikki täytteen ainekset ja levitä se pohjan päälle.

Paista uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,316g10kcal1.7g0.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala16g50kcal2.3g9.2g0.4g1.6g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Maito, Kevyt6.3g2.9kcal0.2g0.3g0.1g0g
Maitorahka, Valio, 0,36.3g4.1kcal0.7g0.3g0g0g
Tonnikala vedessä 11g11kcal2.4g0g0.2g0g
Kadett juusto 5% (Arla)6.3g12kcal2.1g0g0.3g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g6.3g8.9kcal0.8g0g0.6g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 1.9g4.3kcal0.1g0.3g0.3g0.1g
Oliivi kivetön musta rainbow7.5g14kcal0g0.4g1.3g0g
Salaattijuusto kevyt 3% (Pirkka), annos 100g6.3g6.3kcal1.2g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g258kcal23.8g23g7.6g3.4g
Valittu annoskoko87g129kcal11.9g11.5g3.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna43g65kcal6g5.8g1.9g0.9g
Arvot/100g100g149kcal13.7g13.3g4.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412163