Hölskytyskurkut

Puolikas kurkku
1/2 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 rkl (omenaviini) etikkaa

- Leikkaa kurkut ohuiksi viipaleiksi
- Laita kannelliseen astiaan ja ripottele suola päälle.

Laita kansi kiinni ja rasvistele, että kurkusta alkaa irrota nestettä
- Mausta sokerilla, etikalla ja tilillä.

Laita jääkaappiin vetäytymään ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 72g7.9kcal0.4g1g0.1g0.5g
Sokeri 5.3g21kcal0g5.2g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g6.6g1.3kcal0g0.4g0g0g
Tilli, tuore 1.3g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g62kcal0.8g13.2g0.2g1g
Valittu annoskoko87g31kcal0.4g6.6g0.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna43g16kcal0.2g3.3g0.1g0.3g
Arvot/100g100g36kcal0.5g7.6g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77041