Auringonkukkaleipä

Sekoita hiutaleet, ruisjauhot, kuivahiiva, siirappi ja suola 42C lämpöiseen veteen.

Anna kohota 30 min. Lisää kuplivaan seokseen noin 1,3 dl vehnäjauhoja.

Anna kohota 30 min., minkä aikana esilämmität uunin 250C.

Voitele vuoat (3) ruokalusikallisella juoksevaa margariinia.

Paista 30 minuutti.

Reseptin määrillä saat 3 vuokaleipää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 925 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 41g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 3.4g11kcal0.3g1.9g0.1g0.5g
Kaurahiutale 2.5g9kcal0.4g1.4g0.2g0.3g
Auringonkukansiemen 9g56kcal2.2g1.2g4.6g0.6g
Siirappi 1.9g5.7kcal0g1.4g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 1.3g9kcal0g0g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 26g91kcal2.7g18.5g0.3g0.9g
Kuivahiiva, annos 11g0.7g2.5kcal0.3g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana173g367kcal11.8g49.4g12.6g4.6g
Valittu annoskoko87g184kcal5.9g24.7g6.3g2.3g
Annoskoko puolitettuna43g92kcal3g12.4g3.2g1.2g
Arvot/100g100g212kcal6.8g28.5g7.3g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307453