Punainen linssikeitto

1. Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulinkynsi

2. Kuullota sipulit oliiviöljyssä isossa kattilassa ja lisää valkosipuli

3. Murskaa kuivattu chili ja lisää se kattilaan

4. Lisää tomaattimurska ja vesi

5. Lisää linssit

6. Keitä linssejä noin puoli tuntia, kunnes ne ovat täysin kypsiä

7. Lisää kaprikset

8. Mausta keitto yrteillä, suolalla ja lusikallisella viinietikkaa.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Nikkilovegod
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Chili, vihreä, tuore 1.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 27g8kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 13g42kcal3.2g6g0.2g1.2g
Viinietikka 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g105kcal7g15.6g0.6g3.6g
Valittu annoskoko87g53kcal3.5g7.8g0.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna43g26kcal1.8g3.9g0.2g0.9g
Arvot/100g100g61kcal4g9g0.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386954