Katkarapu artisokilla

Paista sipulit ja herkkusienet about 5min.

lisää kanaliemi (voi olla v. viiniä), artisokat 8kpl, ruohosipulia, ja paprikat ja lämmitä muutama min. Lisää katkat ja laita kansi päälle ja anna hautua 3-4min.

Mausta suolalla, pippurilla, sitruunalla ja persiljalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Artisokka vedessä (Lidl)28g8.7kcal0.5g1.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kanaliemi laimennettu 7.8g0.8kcal0g0g0.1g0g
Herkkusieni 7.8g1.2kcal0.2g0g0g0.1g
Chili paprika punainen1.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Keskikokoinen katkarapu (Rainbow), annos 180g28g20kcal4.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g69kcal10g5g0.6g0.8g
Valittu annoskoko87g35kcal5g2.5g0.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna44g17kcal2.5g1.3g0.2g0.2g
Arvot/100g100g40kcal5.8g2.9g0.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207280