Sipuli-makkaramunakas

1. Sekoita kananmunat, smetana, oliiviöljy
2. Lisää 1/4 tl suolaa, pari rouhaisua pippuria
3. Kuullota sipuli ja makkara
4. Säädä levy puoliteholle (1-9: 3)
5. Siirrä sipuli ja makkara syrjään, kaada munakas pannulle
6. Odota pari minuuttia kunnes pohja on hieman hyytynyt ja levitä sipuli-makkaratäyte päälle
7. Peitä kannella, anna hautua 4-7 minuuttia kunnes munakas hyytyy

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 43g61kcal5.4g0.1g4.4g0g
Smetana, Valio, hyla7.8g31kcal0.2g0.2g3.3g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
Huiluntuhti-grillimakkara (Kivikylä), annos 100g16g37kcal1.8g0.1g3.4g0g
Oliiviöljy 4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g348kcal15.2g2.4g31.6g0.6g
Valittu annoskoko87g174kcal7.6g1.2g15.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna44g87kcal3.8g0.6g7.9g0.2g
Arvot/100g100g201kcal8.7g1.4g18.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238392