Kantterellikastike

Paista pilkotut kanttarellit kuivahkoiksi ruokalusikallisessa juoksevaa rasvaa, lisää pilkottu sipuli.

Hauduta hetki ja lisää ruokakerma.

Hauduta, tarkista suola ja lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g2800g672kcal50.4g84g14g53.2g
Sipuli (kuorittu)1200g324kcal15.6g57.6g2.4g20.4g
Tilli, tuore 400g120kcal14.8g3.6g3.2g8.4g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl2000g1700kcal28g88g140g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos200g1440kcal1g1g160g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g849g204kcal15.3g25.5g4.2g16.1g
Sipuli (kuorittu)364g98kcal4.7g17.5g0.7g6.2g
Tilli, tuore 121g36kcal4.5g1.1g1g2.5g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl606g515kcal8.5g26.7g42.4g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos61g439kcal0.3g0.3g48.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17200g11095kcal286.2g610.6g833.4g213.6g
Valittu annoskoko8600g5548kcal143.1g305.3g416.7g106.8g
Annoskoko puolitettuna4300g2774kcal71.6g152.7g208.4g53.4g
Arvot/100g100g65kcal1.7g3.5g4.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138351