Juusto-kebab pannari

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää kerma, juustoraaste, raejuusto ja kebab.

Sekoita ja kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kaksinkertaisesta annoksesta tulee uunipellillinen.

Paista 200 asteessa kunnes pannari on hyytynyt, n. 15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)4000g5040kcal440g12g360g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 600g1981kcal12g18g210g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki1600g1280kcal208g32g32g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g800g2880kcal224g16g216g0g
Kebabliha 1600g3491kcal397.9g0g212g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17200g29343kcal2563.8g156g2060g0g
Valittu annoskoko8600g14672kcal1281.9g78g1030g0g
Annoskoko puolitettuna4300g7336kcal641g39g515g0g
Arvot/100g100g171kcal14.9g0.9g12g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250159